Fildena Super Active

fildena super active

Introduktion til Fildena Super Active

Sex er en af menneskets mest normale aktiviteter, men sjældent noget vi taler særligt meget om. Og når der så går kludder i hele det seksuelle felt mellem to mennesker, så bliver det for alvor tabuiseret. Kvinder og mænd kan lide af manglende sexlyst, men værre er det, når eksempelvis mænd slet ikke formår at gennemføre samlejet grundet rejsningsproblemer. Heldigvis er der råd for det i dag. En af de efterhånden mest benyttede hedder Fildena Super Active.

Hvad indeholder Fildena Super Active?

Fildena Super Active er et forholdsvist harmløst medikament, som kan købes online på virtuelle apoteker på nettet. Medicinen minder om det kendte lægemiddel Viagra og har samme virkning. Fildena Super Active indeholder det aktive stof Sildenafil, som ved passende indtag vil øge blodtilførslen til penis, således at rejsningen vil ske helt af sig selv.

fildena super active

Hvordan virker medicinen?

Fildena Super Active kommer ikke som piller, men er en langt mere synkevenlig kapsel med en let fordøjelig gel. Manden indtager den cirka 1 time før samlejet, hvorefter virkningen vil indtræffe og vare i alt mellem 3 til 4 timer. Allerede ved første indtag vil man opleve en radikal virkning. Der skal ikke en længere behandling eller større doser til gennem længere tid. Virkningen er øjeblikkelig fra første brug.

Køb Fildena Super Active billigt online

Ved bestilling af Fildena Super Active behøver du ikke konsultere din egen læge og have en recept. Det kan bestilles og købes på nettet til varierende priser i forskellige 100 mg doser med pakker indeholdende fra 10 og helt op til 180 softgel kapsler. Du kan købe en pakke med 10 kapsler til en pris på 245 kroner eller en pakke med 30 kapsler til en pris på 550 kroner. Det er vigtigt at pointere, at du ved bestilling af større mængder vil opleve et prisfald grundet mængderabat, som ses i nedenstående tabel.

4.7

100mg × 10 softgel capsule
Pris: 342,35 kr
Per pille:34.23 kr
100mg × 20 softgel capsule
Pris: 479,42 kr
Per pille:23.97 kr
100mg × 30 softgel capsule
Pris: 616,50 kr
Per pille:20.55 kr
100mg × 60 softgel capsule
Pris: 1.027,73 kr
Per pille:17.13 kr
100mg × 90 softgel capsule
Pris: 1.233,34 kr
Per pille:13.70 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
100mg × 120 softgel capsule
Pris: 1.438,96 kr
Per pille:11.99 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
Gratis International Uregistreret Mail fragt

Hurtig og diskret levering

Rekvirering af Fildena Super Active foregår ikke via et håndkøb på apoteket. Du skal derfor ikke til at stå i kø og opleve en pinlig situation i et møde med andre mennesker, når du køber medicinen. Det kan bestilles online med få klik på musen, og leveringen foregår enten til døren eller til din lokale pakkeshop. Al forsendelse er pakket ind i diskret emballage, så ingen vil opdage, hvad der er i forsendelsen.

De største fordele ved online bestilling:

  • Billige priser
  • Ingen recept
  • Hurtig forsendelse
  • Anonym indpakning.

Hvad er bivirkningerne ved disse piller?

Der er bivirkninger ved al form for medicin. Oftest er der dog tale om minimale bivirkninger, og det samme er tilfældet med Fildena Super Active. De hyppigste reaktioner opstår i form af rødmen, hudirritation, hovedpine eller let mavepine. Det er dog vigtigt at slå fast, at man ikke skal tage medicinen, hvis man lider af en kronisk lidelse af større karakter. For eksempel anbefales det at tale med sin læge først, hvis man eksempelvis lider af hjerteproblemer eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *