Fildena Professional

fildena professional

Fildena Professional til seksuelt aktive mænd

Hvis du lider af erektil dysfunktion og dermed har potensproblemer, kan du få din seksuelle formåen tilbage ved at købe Fildena Professional, som er et viagralignende middel, der indeholder det aktive stof Sildenafil, der kan hjælpe dig med at opnå en god og endda langvarig erektion til glæde for både dig og din partner.

Køb Fildena Professional på dit online apotek, og få pillerne tilsendt med posten; det gør køb af midlet diskret og nemt, og du slipper for apotekerens spørgsmål, mens andre kan høre, hvad der bliver talt om på apoteket. Du kan købe Fildena Professional til en pris fra 2 til 4,5 euro, alt efter hvor stor forpakning, du ønsker at investere i. Din pris på webapoteket er oftest billigere end priser på apoteket i din by, det er ikke pga. prisfald, men fordi det online apotek kan holde prisen i bund, da de ikke har udgifter til husleje med videre.

fildena professional

Oplev seksuel nydelse i længere tid

Fildena Professional er til mænd, og det indtages ved at lægge en pille under tungen og lade den opløse sig der. Tag pillen ca. en time før ønsket samleje, og vær opmærksom på, at midlet kun virker ved samtidig seksuel stimulering. Så du vil derfor kun opleve en virkning, hvis du er erotisk opstemt enten med din partner eller ved selvstimulering. Virkningen kan var fra fire til otte timer, og det er ikke anbefalelsesværdigt at indtage mere end en tablet i døgnet.

Du bør ikke indtage Fildena piller sammen med alkohol. Det kan ændre pillens virkning og gøre dig søvnig. Derfor bør du heller ikke foretage handlinger, der kræver megen opmærksomhed, når du indtager pillerne. Dette gælder for eksempel bilkørsel.

4.6

100mg × 10 sublingual tablet
Pris: 410,13 kr
Per pille:41.01 kr
100mg × 20 sublingual tablet
Pris: 683,78 kr
Per pille:34.19 kr
100mg × 30 sublingual tablet
Pris: 923,22 kr
Per pille:30.77 kr
100mg × 60 sublingual tablet
Pris: 1.641,55 kr
Per pille:27.36 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
100mg × 90 sublingual tablet
Pris: 2.154,64 kr
Per pille:23.94 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
100mg × 120 sublingual tablet
Pris: 2.462,49 kr
Per pille:20.52 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
Gratis International Uregistreret Mail fragt

Bivirkninger og indhold

Nogle vil opleve milde bivirkninger, når de bruger Fildena Professional. Disse kan være:

  • hovedpine
  • synsforstyrrelser
  • kløe i svælget
  • generel kløe.

Alvorligere bivirkninger kan være uregelmæssig hjerterytme.

Mænd over 60 kan være overfølsomme overfor Fildena piller.

Det er værd at notere sig, at erektil dysfunktion, rejsningsproblemer eller impotens rammer både yngre og ældre mænd. Potensproblemer viser sig ofte ved stress, træthed og andre belastende situationer. Lider du af erektil dysfunktion, strømmer blodet ikke til penis, selvom du bliver seksuelt stimuleret. Dette medfører, at du ofte ikke kan bevare en rejsning længe nok til at kunne gennemføre et samleje. Sildenafil, som er det aktive stof i Fildena Professional, tilhører den gruppe lægemidler, der kaldes phosphodiesterase type 5-hæmmere. Disse lægemidler forhindrer, at de substanser, der udvider blodkarrene, ikke bliver nedbrudt og derved afslappes blodkarrene omkring penis, sådan at du kan opnå rejsning og kan gennemføre et samleje.

Køb Fildena Professional nemt og billigt online

Det er nemt, billigt og simpelt at handle på webapoteket. Vælg de produkter, du ønsker, og afslut dit køb ved kassen. Prisen på Fildena Professional er i bund og kan fås fra 2 til 4,5 euro. Pillerne bliver billigere jo større pakker, du køber. Varerne sendes diskret, og dermed slipper du for nysgerrige blikke og nærgående spørgsmål. Du skal dog til lægen for at få en recept på pillerne, men der er du jo alene med din læge, og ingen andre får indblik i, hvad I taler om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *