Fildena Extra Power

fildena extra power

Anmeldelse af Fildena Extra Power

Efter monopolet på Viagra så småt er blevet ophævet, er der kommet flere forskellige præparater på hylderne, der alle lover at afhjælpe mænd med deres potensproblemer. Men er de egentlig noget værd, eller er det bedre at blive ved det velkendte? Det har vi forsøgt at undersøge, og naturligvis deler vi vores fund og meninger med jer.

I denne omgang har vi testet Fildena Extra Power, som er et relativt nyt præparat. Det indeholder de samme aktive stoffer som mange andre potenspiller – nemlig stoffet Sildenafil. Sildenafil virker ved at hjælpe muskulaturen i penis med at slappe af, og dermed sørge for at få skabt bedre muligheder for blodgennemstrømning.

Det giver en hårdere og længerevarende erektion, og kan samtidig være med til at afhjælpe problemer som for hurtig sædafgang. Da Fildena Extra Power ikke er et såkaldt mærkevareprodukt, kan du samtidig få fat i dem til en langt skarpere pris end de velkendte.

fildena extra power

Hvor kan jeg købe Fildena Extra Power piller?

En af fordelene ved at vælge Fildena Extra Power frem for de traditionelle mærker, er at disse piller er meget tilgængelige online. Det gør det muligt at kunne klare dit køb til en brøkdel af prisen frem for på dit lokale apotek.

Når du køber Fildena Extra Power online, er du samtidig altid sikret en hurtig og effektiv levering – og så slipper du selvfølgelig for at være bange for at løbe ind i chefen i køen på apoteket.

Når du klarer dit køb online, har du mulighed for at finde Fildena Extra Power til store prisfald, som sikrer dig at du kan få løst dine problemer uden at betale for meget.

4.7

150mg × 10 tablets
Pris: 410,89 kr
Per tablet:41.09 kr
150mg × 20 tablets
Pris: 479,42 kr
Per tablet:23.97 kr
150mg × 30 tablets
Pris: 685,04 kr
Per tablet:22.83 kr
150mg × 60 tablets
Pris: 1.233,34 kr
Per tablet:20.56 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
150mg × 90 tablets
Pris: 1.665,13 kr
Per tablet:18.50 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
150mg × 120 tablets
Pris: 2.055,80 kr
Per tablet:17.13 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
150mg × 180 tablets
Pris: 2.713,76 kr
Per tablet:15.08 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt
Gratis International Uregistreret Mail fragt
150mg × 360 tablets
Pris: 3.947,45 kr
Per tablet:10.97 kr
Gratis International Uregistreret Mail fragt

Er der bivirkninger ved Fildena Extra Power?

Da det aktive og virkende stof er det samme som i lignende præparater, kan du derfor også forvente de samme milde bivirkninger. Sammensætningen kan dog variere en smule, så derfor kan nogle af bivirkningerne endda være en smule mildere. Nogle af de mest udbredte bivirkninger er eksempelvis:

  • Hovedpine
  • Rødmen
  • Kvalme
  • Løbende næse.

Disse bivirkninger er nogle af de hyppigst forekomne, og de er for det meste komplet uskadelige. Dog skal man være opmærksom hvis man oplever at bivirkningerne bliver værre, eller fortsætter i ualmindeligt lang tid.

Nogle af de mere alvorlige bivirkninger kan eksempelvis være tab af synsevnen, nedsat hørelse og brystsmerter. Hvis du oplever disse bivirkninger skal du omgående søge læge, og huske at medbringe indlægssedlen fra pakken.

Heldigvis er disse bivirkninger ekstremt sjældne, og det vil oftest være bivirkninger du allerede har været klar over fra lignende præparater. Det er dog en god idé at være opmærksom hvis du skifter fra én type af medicin til en anden.

Sådan får du de bedste priser på dit køb

For at klare dit køb til den bedst mulige pris, er det altid en god idé at sammenligne priserne inden du køber. Du får ofte også en bedre pris på dit køb hvis du køber større pakker, hvilket kan få priserne helt ned omkring 1,3 euro pr. styk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *